Afzeggen van afspraken

Afzeggen of het vergeten van uw afspraak

Wanneer u uw afspraak niet na kunt komen wordt u verzocht uw afspraak minimaal 24 uur van te voren telefonisch af te zeggen, zodat we een nieuwe afspraak voor u kunnen inplannen. U kunt ook een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. Wij verzoeken u óók contact met ons op te nemen wanneer bij een gezinsafspraak één of meerdere gezinsleden niet kunnen komen.

Werkwijze bij niet nagekomen afspraken

Wanneer u niet op uw afspraak verschijnt en u heeft ons hiervan niet op de hoogte gesteld wordt u gebeld waarin wij aangeven wat de gevolgen zijn van uw gemiste afspraak. Een vergoeding voor de gereserveerde tijd kan bij u in rekening worden gebracht.

In individuele gevallen kan overmacht of gegronde redenen ons doen besluiten hiervan af te wijken

 

 

* Wanneer wij een e-mailadres en/of telefoonnummer van u hebben ontvangt u enkele dagen voor de afspraak een herinnering. Deze herinnering is bedoeld als extra service. Uiteindelijk doorslaggevend is de afspraak zoals die met u is gemaakt na uw laatste bezoek aan ons of aan de telefoon. Dit houdt in dat wanneer u de mail of sms niet heeft gezien doordat hij in een spam-map terecht is gekomen, door een technische storing of een andere reden, wij daarvoor niet aansprakelijk zijn en dat een niet nagekomen afspraak in dat geval in rekening kan worden gebracht.