Onze praktijk

Onze praktijk levert al meer dan 35 jaar de beste mondzorg met alle zorg en aandacht voor onze patiënten. De praktijk is opgericht door tandarts Slootmaekers en inmiddels overgenomen door tandarts Verzijden en tandarts Krapels.

Wij hebben een professioneel team bestaande uit vier tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten, een baliemedewerker en een praktijkmanager.

Patiëntgerichtheid en kwaliteit staat bij ons in de praktijk voorop. U merkt dat doordat er veel aandacht is voor de communicatie met u. Wij werken met moderne behandelapparatuur.

Achter de schermen werken we continu aan de kwaliteit van onze behandelingen. Dit doen wij onder andere door het volgen van trainingen en cursussen. Voor orthodontie of kaakchirurgie verwijzen wij u graag naar de beste specialisten.

 

 

Boskoopse Tandartsen

A|  Bosweg 2,
2771JW Boskoop
T|  0172-216980
@| info@boskoopsetandartsen.nl

 

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze patiënten. We stellen het daarom zeer op prijs als u na uw bezoek aan onze praktijk een (anonieme) review zou willen achterlaten via onderstaande button.